Kaza, Erzurum-Çat karayolunun Teke Deresi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.D. yönetimindeki hafriyat kamyonu ile E.A. idaresindeki otomobil çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, İzmir’e gelin götürmek amacıyla yola çıkan düğün konvoyunda bulunduğu belirtilen otomobildeki 6 kişi yaralandı.

Erzurumm

Yaralılardan 42 yaşındaki Sevda Aydın ile Serranur Aydın, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kazada çocukların da bulunduğu öğrenilirken, 10 yaşındaki bir kız çocuğunun ağır yaralandığı belirtildi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Numan Kurtulmuş açıkladı: Çerçeve yasanın 3 şartı var
Numan Kurtulmuş açıkladı: Çerçeve yasanın 3 şartı var
İçeriği Görüntüle

Hafriyat kamyonunun sürücüsü C.D., jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA