Eş başkandan Yangın Mağduru Aileye Destek..

Van Başkale’de Jandarmadan Narkotik Operasyonu: 24 Kilo Eroin Ele Geçirildi
Van Başkale’de Jandarmadan Narkotik Operasyonu: 24 Kilo Eroin Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle

Van’ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç(Xaşkan)Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen yangında evleri zarar gören Çetin ve Nazdar Toprak ailesine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ead6C482 E06A 41Cb A050 5B3629380Ec8
Başkale Belediyesi Eşbaşkanı Şengül Polat ile belediye meclis üyeleri, Sabri Teymur, Cevat Özer ve Barış Abi yangından etkilenen aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında aileyle yakından ilgilenen Eşbaşkan Şengül Polat, yaşanan yangının ardından vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için belediye olarak her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

3E23D4F9 Cce2 45C2 9A04 D3Ecf68C7026
Belediye yetkilileri, yangından etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve yaraların sarılması için gerekli çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini belirtti.

Çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen, Nazar Toprak eşinin mahallede çobanlık yaptığını şuan kış şartlarından kaynaklı her hangi bir iş yapmadığını iki çocuğu ile beraber mağdur olduğunu belirtti. Böylesi zor bir günde yanlarında olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Muhabir: Mehmet Halil Arslan