DEM Parti İpekyolu İlçe Örgütü, ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan olağan kongre öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kongrede ilçe eş başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi bekleniyor.

DEM Parti İpekyolu İlçe Eş Başkanı Nur Hayat Polat, kongrenin temel gündeminin yeni dönemde görev yapacak ilçe yönetiminin belirlenmesi olduğunu söyledi.

Yeni dönem yönetimi belirlenecek

Kongrede ilçe eş başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin seçileceğini belirten Polat, yeni yönetimin ilçe örgütünün çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Van’da Her İnşaatın Çilesini Neden İnsanlar Çekiyor?
Van’da Her İnşaatın Çilesini Neden İnsanlar Çekiyor?
İçeriği Görüntüle

Mevcut yönetim olarak görev süreleri boyunca sorumluluklarını yerine getirmek için çalıştıklarını belirten Polat, kongrenin ardından oluşacak yeni kadronun da parti çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

“Partinin ismi kongre sürecinde netleşebilir”

Polat, DEM Parti’nin ilerleyen dönemde isim değişikliğine gidip gitmeyeceği yönündeki tartışmalara ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşık 6 ay sonra yapılması planlanan kongrede parti isminin de gündeme gelebileceğini belirten Polat, bu konuda nihai kararın ilgili parti kurulları tarafından verileceğini söyledi.

Van’daki ilçe kongreleri sürüyor

Van’daki ilçe kongrelerinin büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Polat, İpekyolu İlçe Örgütü kongresinin de ekim ayında gerçekleştirilmesinin planlandığını belirtti.

Kongrenin tamamlanmasının ardından yeni yönetimin belirlenmesi ve İpekyolu ilçe örgütünün çalışmalarına yeni kadroyla devam etmesi bekleniyor.

Muhabir: Mehmet Halil Arslan