Taşdemir'den, HDP'li Botan'a yanıt…

Van Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, 17 Ocak 2018 Çarşamba günü HDP Van Milletvekili Lezgin Botan‘ın derneklerine yönelik yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi.

Taşdemir'den, HDP'li Botan'a yanıt…

   Taşdemir, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan‘ın kendi derneklerinihedef göstermek ve karalamak amacıyla bir açıklaya yaptığını belirterek, “Derneğimiz aleyhine 2017 Ağustos ayında yapmış olduğu iftira ve karalama açıklamasından sonra beklediği sonucu bulamayan Lezgin Botan şimdi yeni bir açıklama yaparak derneğimizi tekrar hedef göstermiş kamuoyunda algı oluşturma çabası içerisine girmiştir. Yapmış olduğu bu açıklamada bizleri Ak partinin silahlı paramiliter gurubu olarak gösterip mahallelerde gezdiğimizi ve silahlar eşliğinde halka korku saldığımızı iddia etmiştir. Bizim silahımız duamızdır bizler sırtımızı da kalbimizi de Allah’a dayamış vatansever gençleriz. Vatandan kastımız tüm cihandır” ifadelerini kullandı.

   Taşdemir, söz konusu iddialarla ilgili, hukuki yoldan haklarını arayacaklarını ve bu yönde mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER