Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde başlayan genel kurulda üyeler sandık başına giderken, oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak sayım sürecine geçildi.

Yoğun katılımın olduğu seçimde, mevcut başkan M. Emin Tuğrul ile adaylar Faruk Alpaslan ve Hakan Güvenç yarıştı. Esnafın büyük ilgi gösterdiği genel kurulda zaman zaman hareketli anlar yaşansa da seçim süreci kontrollü şekilde tamamlandı.
Oy kullanma işleminin sona ermesiyle birlikte görevliler eşliğinde sandıklar açıldı ve oyların sayımına başlandı. Adaylar ve destekçileri salonda sonucu beklerken, sayım işlemlerinin ardından yeni başkanın açıklanması bekleniyor.





