Van’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Sefo konserinin ardından yaşanan bıçaklı kavga paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre olay, gece saat 23.15 sıralarında konser alanında meydana geldi.

İddiaya göre iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında bir genç bıçaklanarak yaralandı.

E6Eeaaf0 61A2 465E Bd27 89C3C75992C3
Yaralanan gencin olayın hemen ardından bölgede görev yapan polis ekiplerine durumu bildirdiği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından güvenli alana alınan yaralıya sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldırılan gencin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri bölgede güvenlik önlemlerini artırırken, kavgaya karıştığı öne sürülen kişi ya da kişilerin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Van'da Zilan'ın Unutulmayan Kadını: Delal'in Acı Hikâyesi
Van'da Zilan'ın Unutulmayan Kadını: Delal'in Acı Hikâyesi
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı.

Muhabir: BÜŞRA TEKİN