Vanspor'un hazırlık maçı golsüz tamamlandı

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, lig çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, ilk hazırlık maçında Anagold 24Erzincan Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İki takımın da iyi mücadele ettiği mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Vanspor'un hazırlık maçı golsüz tamamlandı

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde 1. Etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra Erzurum'da toplanan Vanspor, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda ilk hazırlık maçında Anagold 24Erzincan Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Vanspor Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Medeni Bingöl, Furkan Saki, Ahmet Özkaya, Ahmet Eren, Oğuzhan Eskiköy, Erdem Seçkin, Bekircan Kara, Hasan Bilal, Harun Kavaklıdere ve Bertuğ Bayar onbiri ile çıktı.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan ve iki takımın da iyi mücadele ettiği mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde lige sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, Erzurum'da ikinci etap kamp çalışmalarını devam ettiriyor.

Erzurum kampında günlük çift idmanla çalışmalarını sürdüren Van temsilcisi, 14 gün boyunca burada çalışmalarını sürdürecek. Bu kapsamda ilk hazırlık maçında Anagold 24Erzincan Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Vanspor'un, birkaç hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.

2023-2024 futbol sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve güçlü rakiplerle mücadele edecek Vanspor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Burada 4-5 hazırlık maçı yapması beklenen Vanspor'un 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı için buradan İzmir'e geçmesi bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER