Vanspor'un grubunda dengeler her hafta değişiyor

Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürürken, Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden Esenler Erokspor ikinci, Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup eden Ankaraspor üçüncü, Karacabey'i 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon FK ise dördüncü sırada yer aldı. Haftayı mağlubiyetle kapatan Nazilli Belediyespor beşinci sıraya gerilerken, haftayı galibiyetle kapatan Bucaspor ise altıncı sıradaki yerini korudu.

Vanspor'un grubunda dengeler her hafta değişiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek, liderliğini sürdürürken, grupta oynanan diğer maçlar sonrası dengelere yeniden değişti.

1461 Trabzon FK maçına kadar oynadığı 6 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan ve dikkatleri üzerine çeken Vanspor, Karadeniz'de büyük kayıp yaşamış ve hem liderliği, hem de mağlubiyet serisini kaybetmişti.

Daha sonra Esenler Erokspor'u 1-0 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğunu eline geçiren Vanspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü Harun Kavaklıdere'nin kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürdü.

Vanspor, Afyon temsilcisi karşısında aldığı galibiyetle puanını 24'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Grupta oynanan diğer maçlarda da her hafta olduğu gibi bu haftada üst sıralarda dengeler değişti. Alttan gelen ve son haftalarda sahadan galibiyetle ayrılan takımlar, üst sıralarda kendilerine yer bulmaya devam ediyor.

Vanspor deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek 24 puanla liderliğini sürdürürken, sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden ve puanını 21'e yükselten Esenler Erokspor ise ikinci sıraya yükseldi.

Deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u 2-1'le geçen Ankaraspor, 20 puanla üçüncü sıraya yükselirken, sahasında Karacabey Belediyespor'u 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon FK ise 19 puan +13 averajla dördüncü sıraya yükselen takım oldu.

Konuk olduğu Kırklarelispor'a 1-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor, 19 puan +7 averajla beşinci sıraya gelirken, sahasında Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Bucaspor ise 18 puanla altıncı sıradaki yerini korudu.

Deplasmanda Adıyaman FK'yı 3-0 mağlup eden Ankara Demirspor, 15 puanla yedinci sırada yer alırken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise 13 puanla sekizinci sıraya geriledi.

Haftayı BAY geçen Diyarbekirspor, 12 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Karacabey Belediyespor ise 11 puanla onuncu sırada yer aldı.

Sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 2-0 mağlup eden Serik Belediyespor, 9 puanla on birinci sıraya yükselirken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise 7 puanla on ikinci sıraya geriledi.

Afyonspor Kulübü, 6 puan -5 averajla on üçüncü sırada yer alırken, Bursaspor ise 6 puan -6 averajla on dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Ligdeki ilk galibiyetini Nazilli Belediyespor karşısında alan Kırklarelispor, 6 puan -9 averajla on beşinci sırada yer alırken, Adıyaman FK ise 5 puan -10 averajla on altıncı sırada kendisine yer buldu.

Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Kırşehir Futbol Spor Kulübü, 5 puan -12 averajla on yedinci sırada yer alırken, Altınordu ise 4 puanla on sekizinci sırada yer aldı.

Zonguldak Kömürspor ise 3 puanla son sırada yer alan takım oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER