Vanspor'lu Haydar, Karşıyaka'ya transfer oldu

2022-2023 futbol sezonunda Vanspor forması terleten ve kalesini tam bin 113 dakika boyunca gole kapatarak Şenol Güneş'in rekorunu kıran başarılı eldiven Haydar Yılmaz, 3. Lig takımlarından İzmir ekibi Karşıyaka Spor Kulübü ile anlaştı.

Vanspor'lu Haydar, Karşıyaka'ya transfer oldu

Geçtiğimiz sezon başında Pendikspor'dan transfer edilen başarılı Haydar Yılmaz, Vanspor formasıyla 36 maça çıktı. Haydar Yılmaz, bu periyotta kalesinde 26 gol görürken, 17 gole ise izin vermedi. Vanspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren tecrübeli eldiven, 3 bin 270 dakika süre aldı.

Daha önce Yalıkavak Belediyespor, Eskişehir Şekerspor, Manisaspor, İnegölspor, Gaziosmanpaşa, Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Alanyaspor, Gaziantep FK, Tuzlaspor ve Pendikspor gibi takımların kalesini koruyan 39 yaşındaki tecrübeli eldiven Haydar Yılmaz, Vanspor'da toplanan puanlarda ciddi pay sahibi oldu.

Başarılı eldiven Vanspor formasıyla, Pazarspor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, Ankara Demirspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Bucaspor 1928, Balıkesirspor, Fethiyespor, Adıyaman FK, Kırklarelispor, İskenderunspor Zonguldak Kömürspor, Diyarbekirspor (BAY), Karacabey Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve GMG Kastamonuspor maçlarında gol yemeyerek, Şenol Güneş'in rekorunu kırmıştı.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan İzmir temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, "Takımımızın kaleci mevkisi için tecrübeli oyuncu Haydar Yılmaz ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Alanyaspor'da 2. Lig ve 1. Lig, Pendikspor ile 2. Lig şampiyonluğu kazanan, Gaziantep FK ile Süper Lig kariyerini sürdüren ve son olarak Vanspor ile gol yememe rekoru kıran Haydar Yılmaz'a hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER