Vanspor'lu Bertuğ ve Emre haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun beşinci hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor'u 2-1 mağlup eden ve beşinci galibiyetini alan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve galibiyeti getiren ilk golün sahibi olan Bertuğ Bayar'ın yanı sıra defansta başarılı bir performans ortaya koyan Emre Öztürk, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Bertuğ ve Emre haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin beşinci hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor'u 2-1 mağlup ederek, 5'te 5 yapmayı başardı.

Ligdeki beşinci galibiyetini Kırklarelispor karşısında alan Van temsilcisi 15 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sezona Bucaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan, ikinci hafta maçında sahasında Adıyaman FK'yı 2-1, üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0, dördüncü hafta maçında sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup eden Vanspor, beşinci hafta maçında ise deplasmanda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Kırklarelispor'u Bertuğ Bayar ve Harun Kavaklıdere'nin ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-1 mağlup eden Van temsilcisi puanını 15'e yükseltti ve Esenler Erokspor'un BAY geçtiği, Nazilli Belediyespor'un ise mağlup olduğu haftada liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Kırklarelispor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Bertuğ Bayar ve Emre Öztürk de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Bertuğ Bayar, Emre Öztürk, Ankara Demirspor'dan Mücahit Can Akçay, Taha Demirtaş, Ankaraspor'dan Doğukan İnci, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Emir Can Sayar, Sefa Durmuş, Bucaspor'dan Furkan Çil, Enes Alız, 1461 Trabzon FK'dan Tunahan Ergül ve Diyarbekirspor'dan Yusuf Arslan yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER