Vanspor'dan orta sahaya takviye…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Etimesgut Belediyespor'da oynayan orta saha oyuncusu Yunus Emre Yalçın ile anlaşmaya vardı.

Vanspor'dan orta sahaya takviye…

26 Ağustos'ta oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden kaleci Nurullah Aslan'ı Karagümrük Spor Kulübü'nden Berke Demircan'ı, Çorum FK'dan Emre Öztürk'ü kadrosuna katan Vanspor, son olarak Etimesgut Belediyespor'dar Yunus Emre Yalçın ile anlaşma sağladı.

Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

YUNUS EMRE YALÇIN KİMDİR?

1994 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yunus Emre, futbola Bornova 1881 Spor'da başladı. Daha sonra Konyaspor U21, Anadolu Selçukspor, Bayburt Grup Özel İdare, İstanbulspor, Sakaryaspor, Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve Etimesgut Belediyespor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 200 maça çıkan Yunus Emre, 19 gol atıp, 3 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 13 bin 179 dakikada sahada kaldı. Yunus Emre bu maçlarda 39 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

2022 devre arasında kendisine takım bulamayan ve 12 Ocak 2023'te Etimesgut Belediyespor'a transfer olan Yunus Emre, geçtiğimiz sezon Etimesgut Belediyespor formasıyla sadece 1 maçta 6 dakika forma şansı buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER