Vanspor'da, 1461 Trabzon FK maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 6 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor'da, Pazar günü saat 14.30'da oynanacak olan 1461 Trabzon FK maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda 1461 Trabzon FK'yı da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Vanspor'da, 1461 Trabzon FK maçının hazırlıkları sürüyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, grupta 18 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Van temsilcisi Pazar günü ligin yedinci hafta maçında deplasmanda 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, 7'de 7 yapmak ve liderliğini sürdürmek istiyor.

1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 21'e çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

Pazar günü saat 14.30'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk altı maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u 2-1, Zonguldak Kömürspor'u ise 1-0 mağlup ederken, 1461 Trabzon FK ise ilk altı haftalık maçında Zonguldak Kömürspor'u 2-0, Hes İlaç Afyonspor Kulübü'nü 3-0, Diyarbekirspor'u 1-0 mağlup ederken, Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalırken, üçüncü haftayı ise BAY geçmişti.

Van temsilcisi 18 puan +8 averajla liderlik koltuğunda yer alırken, 1461 Trabzon FK ise 10 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Vanspor'un liderliğini sürdürmek, 1461 Trabzon FK'nın ise çıkışını sürdürmek için çıkacağı zorlu mücadele Pazar günü saat 14.30'da Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 15 puan +9 averajla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor, sahasında 11 puanla altıncı sırada yer alan Diyarbekirspor'u konuk ederken, 15 puan +5 averajla üçüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

13 puanla dördüncü sırada bulunan Ankaraspor, Kırşehir deplasmanına giderken, 12 puanla beşinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu ise Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bucaspor 1928 sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı konuk ederken, Ankara Demirspor ise Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karacabey Belediyespor, son sırada Kırklarelispor'a konuk olurken, Adıyaman FK ise sahasında Altınordu ile üç puan mücadelesi verecek.

Afyonspor Kulübü ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER