Vanspor, yarın Bucaspor'un konuğu…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, yarın saat 20.00'de İzmir ekibi Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi zorlu deplasmanda galip gelerek, lige 3 puanla başlamak istiyor.

Vanspor, yarın Bucaspor'un konuğu…

2. Lig Beyaz Grupta, 2023-2024 futbol sezonu bugün oynanacak olan maçlarla start alacak. Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu deplasmanda sahaya puan veya puanlar için çıkacak.

Salı günü Van'da toplanan ve hafta boyunca Bucaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, ligin ilk maçını kazanarak, Van'a galibiyetle dönmek istiyor.

Van ve Erzurum'da yaptığı kamp çalışmalarıyla lige sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, ligin ilk maçında yarın saat 20.00'de deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş., Afjet Afyonspor, Altınordu, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler A.Ş., Bucaspor 1928, Bursaspor, Diyarbekir Spor A.Ş., Esenler Erokspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş., Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Kırklarelispor, Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., Zonguldak Kömürspor A.Ş. gibi güçlü takımların yer aldığı Beyaz Grupta, yarın oynanacak olan mücadelelerin kıyasıya geçmesi bekleniyor.

Özellikle geçtiğimiz sezon üst sıraları zorlayan ve play-off oynayan takımların yer aldığı Beyaz Grupta, bu sezon maçların kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Yeni Buca Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan zorla mücadeleyi Oğuzhan Uğurlu, Sefa Özcan, Emrah Akkaya ve Melih Aldemir hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor'un Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Medeni Bingöl, Abdulcebrail Akbulut, Furkan Saki, Burak Kavlak, Kerem Çağatay, Erdem Seçgin, Bekir Can Kara, Hasan Bilal ve Bertuğ Bayar onbiri ile çıkması bekleniyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Ankara Demirspor sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri ise Ankaraspor'u konuk edecek.

Adıyaman FK evinde Diyarbekirspor'u misafir ederken, Serik Belediyespor ise Afyonspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Esenler Erokspor'la kozlarını paylaşırken, Altınordu ise evinde Nazilli Belediyespor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Kırklarelispor, 1461 Trabzon FK'yı ağırlarken, Bursaspor ise Yeni Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER