Edremit'te, temizlik çalışması yapılacak

Van'ın Edremit Belediyesi bugün kapsamlı çevre temizliği etkinliği düzenleyecek. 'Hep beraber Van Gölü sahilini temizliyoruz' sloganıyla düzenlenecek olan etkinlikte, Lalapaşa Sahil Parkı ve Edremit sahilinde çevre temizliği yapılacak.

Edremit'te, temizlik çalışması yapılacak

Edremit Belediyesi, temiz bir Edremit için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda bugün saat 16.00'da düzenlenecek olan etkinlik kapsamında ilçede kapsamlı temizlik çalışması yapılacak.

Bir yandan ilçeye kazandırılan turmepa gemisi ile temizlik yapılırken, bir yandan dalgıçlar diğer yandan ise gönüller ve vatandaşlar Lalapaşa Sahil Parkı ve Edremit sahilinde çevre temizliği yapacak.

'Van Gölü Edremit Çevre Temizliği Şenliği' kapsamında konser, tekne turu, çocuk etkinlikleri, sahne gösterilerinin yanı sıra etkinliğe katılanlara ayran aşı ve balık ikram edilecek.

Bugün saat 16.00'da Lalapaşa Sahil Parkı'nda bir araya gelecek olan vatandaşlar, buradan başlayarak Edremit sahilinde çevre temizliği yapacak.

Edremit Belediye Başkan İsmail Say'ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve kurum amirlerinin de katılım sağlayacağı etkinlikte,  kapsamlı çevre temizliği yapılacak.

Temiz çevre, temiz Edremit için çalışmalarına ağırlık veren Edremit Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı turmepa gemisi ve dalgıçlar ise Van Gölü dibindeki çöpleri temizleyecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER