Vanspor, uzatmalarda kazandı:1-0

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 5 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor, sahasında karşılaştığı Zonguldak Kömürspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Vanspor, uzatmalarda kazandı:1-0

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ve Kırklarelispor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, maç öncesi grupta 15 puanla liderlik koltuğunda bulunuyordu.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Enes Kanpara, Cankut Gönenç, Burak Celep ve Levent Gümüşdere hakem dörtlüsü yönetti.

Vanspor sahaya, Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Zafer Göktuğ Erdem, Bertuğ Bayar, Ahmet Ülük, Muhammed Ali Doğan, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl ve Burak Kavlak ilk onbiri ile çıktı.

Konuk takım ise sahaya Yüksel Egemen Yaylı, Nuri Terliksiz, Mümin Uyar, Sarper Çağlar, Hakan Çevik, Serkan Yıldız, Serhat Taşdemir, Murat Erdemir, Fatih Bektaş, Necmi Çoban ve Ozan Karabacak ilk onbiri ile çıktı.

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda normal sürede gol gelmedi. Hakem maçı 7 dakika uzattı. 4. uzatma  dakikasında karambolde oluşan pozisyonda Furkan Saki topu ağlara yolladı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Vanspor 18 puanla liderliğini devam ettirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER