Vanspor'un grubundaki 4 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 4 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 4 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, cezaya uyulmaması ve hakaret nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen, Bucaspor, Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 59 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 4 takıma çeşitli cezalar verildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Bucaspor 1928 Kulübünün, 02.03.2024 tarihinde oynanan Bursaspor-Bucaspor 1928 TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin, 02.03.2024 tarihinde oynanan Ankaraspor-Zonguldak Kömürspor A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Nazilli Belediyespor Kulübünün, 02.03.2024 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor-Kırklarelispor Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Nazilli Belediyespor Kulübü başkanı Şahin Kaya'nın, hak mahrumiyeti cezası devam ederken stadyumda yer almasından dolayı FDT'nin 50/1-b maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 75 gün hak mahrumiyeti ve 24 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Nazilli Belediyespor Kulübü görevlisi İbrahim Kırdemir'in, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kırklarelispor Futbol A.Ş.'nin, 02.03.2024 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor-Kırklarelispor Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 7 bin 350 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Kırklarelispor Futbol A.Ş. antrenörü Hüseyin Akoğlu'nun, cezaya uymaması eylemi nedeniyle FDT'nin 50/1-c maddesi ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER