Vanspor tel tel dökülüyor: 3-2

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı son 7 maçta galip gelemeyen Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor’a da 3-2 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü. Başkent temsilcisi karşısında 2-1 öne geçmesine rağmen skoru tutamayan Vanspor, ligdeki dördüncü mağlubiyetini almış oldu.

Vanspor tel tel dökülüyor: 3-2

Oynadığı son 7 maçta 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, galibiyete hasret kaldı. Zorlu deplasmanda Başkent temsilcisine 3-2 mağlup olan Van temsilcisi, galibiyeti unuttu. Son haftalarda ortaya koyduğu kötü performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Vanspor, kötü gidişatını Ankara Demirspor karşısında da sürdürdü.

Oynadığı son 7 lig maçında galip gelemeyen Ankara Demirspor ise kötü gidişatına Vanspor karşısında son vererek, taraftarını sevindirdi. İçeride ve dışarıda oynadığı maçlarda kötü bir performans ortaya koyan Vanspor’da, kötü gidişatın ne zaman son bulacağı merak konusu oldu.

Ev sahibi takım Metin Akpunar teknik sorumluluğunda sahaya; Taha Cengiz Demirtaş, Ender Gör, Efşan Geçgin, Bertu Alican Özyürek, Burak Çolak, Mustafa Fettahoğlu, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Ümit Yasin Arslan, Barış Zeren, Yücel Candemir ve Mücahit Can Akçay onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise Murat Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Furkan Saki, Harun Kavaklıdere, Bekir Can Kara, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Edem Seçgin, Bahattin Berke Demircan, Medeni Bingöl ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

TCDD Ankara Demirspor Stadında saat 13.00'te başlayan zorlu mücadeleyi; Yusuf Adnan Kendiriciler, Selim Şenöz, Şükrü Çavcı ve Ugurcan Gökler hakem dörtlüsü yönetti.

28. dakikada Ankara Demirspor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta topla buluşan Mücahit Can Akçay, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

33. dakikada Vanspor 1-1’lik eşitliği yakaladı. Erdem’in derin pasında ceza alanı içinde topla buluşan Harun Kavaklıdere’nin vuruşunda savunmaya çarpan top filelerle buluştu.

İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

49. dakikada Vanspor 2-1 öne geçti. Vanspor’da Bekir Can Kara, ceza alanı dışında yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Erdem Seçgin, sert ve düzgün vurarak topu kalecinin solundan filelerle buluşturarak takımın 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

65. dakikada Ankara Demirspor 2-2’lik eşitliği buldu. Mücahit’in basında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Çolak, topu filelerle buluşturarak takımının beraberlik golünü kaydetti.

86. dakikada Ankara Demirspor 3-2 öne geçti. Samet’in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Atakan topu filelerle buluşturarak takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti.

Maç Ankara Demirspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER