Vanspor rövanş öncesi yara aldı:2-0

TFF 1. Lig'e yükselmek için mücadele eden Vanspor, Play-Off 3. Tur ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya geldi. Van temsilcisi ilk yarıda ve ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve rövanş öncesi yara aldı.

Vanspor rövanş öncesi yara aldı:2-0

Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamadı ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı. Rövanş maçı öncesi Trabzon temsilcisi karşısında ağır yara alan Vanspor, 27 Mayıs Pazartesi günü sahasında en az 3 farklı kazanması gerekiyor.

Vanspor'un da mücadele ettiği TFF 2. Lig'de Play-Off eşleşmelerinde 2. tur karşılaşmasının ikinci maçları geçtiğimiz Cuma günü tamamlandı. İlk maçta 0-0 berabere kaldığı Yeni Mersin İdmanyurdu'nu ikinci maçta 2-1 mağlup eden 1461 Trabzon FK, 3. Turda Vanspor'un rakibi olmuştu.

Bu kapsamda deplasmanda 3. Turun ilk maçında 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelen Van temsilcisi, sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. Rakibi karşısında vasat bir futbol sergileyen Van temsilcisi, 38 ve 90+1. dakikada kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

Ev sahibi 1461 Trabzon FK, Sait Karafırtınalar teknik sorumluluğunda sahaya; Ömer Kahveci, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Atabey Çiçek, İlhan Depe, Hakan Yeşil, Erkam Kömür, Taha Can Velioğlu, Ali Han Tunçer, Tarık Tekdal ve Bahadır Erol onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Ahmet Ülük, Işık Kaan Arslan, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu'nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmayı; Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık, Suat Güz ve Mehmet Ali Özer hakem dörtlüsü yönetti.

1461 Trabzon FK 38. dakikada İlhan Depe'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

1461 Trabzon FK ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

90+1. dakikada 1461 Trabzon FK durumu 2-0 yaptı. Burak’ın hatalı pasında topu önünde bulan Atabey, pasını müsait pozisyondaki Batuhan Kör’ün önüne bıraktı. Batuhan Kör, topu kaleci Nurullah’ın altından filelerle buluşturarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Başka önemli atak olmayınca 1461 Trabzon FK, ikinci maç öncesi önemli bir avantaj elde etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER