Başkale Belediyesi’nde bahar temizliği

Başkale Belediyesi ekipleri, bahar temizliği kapsamında Hafiziye Mahallesi'nde biriken çöpleri toplayarak, sokakları tazyikli suyla yıkadı.

Başkale Belediyesi’nde bahar temizliği

Başkale Yeni Hükumet Konağı önünde start verilen temizlik çalışmasına Eşbaşkanlar Şengül Polat ve Feyzi Caner, temizlik personeli ve temizlik araçlarıyla birlikte cadde ve kaldırımları tazyikli su ile yıkayarak temizlik çalışmalarının startını verdi.

Belediye Eşbaşkanları Şengül Polat ve Feyzi Caner yaptığı açıklamada, kış mevsiminin ardından tahribatları onarmak için çalışma başlattıklarını belirterek, ilçedeki tüm cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışması başlattıklarını ifade etti.

Çamurlu ve tozlu yolları tazyikli suyla yıkadıklarını kaydeden Eşbaşkanlar, kış mevsiminden kalan kötü görüntüyü ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Eşbaşkanlar, “Kış mevsiminde temizlik çalışmaları istenilen düzeyde yapılamıyor. Bu sebeple ilkbaharın gelişiyle cadde ve sokaklarda biriken çamurun temizlenmesi için yıkama çalışması yapılıyor. Halkımızın sağlığının korunmak ve şehrimizi temiz bir görünüme kavuşturmak için bu tür hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdiler.  

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER