Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı. Vanspor'lu iki sporcu ilk onbirde yer almayı başardı.

Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Geçtiğimiz hafta Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe'yi 2-1 mağlup eden kırmızı-siyahlılar puanını 10'a çıkarak, üçüncü sıraya yükselmeyi başardı. Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı.

Sosyal medyada Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup son haftanın en başarılı onbir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde Vanspor'dan Sedat Komi ve kaleci Aydın Bağ yer alırken, Vanspor'un eski golcüsü Utku Şen'de haftanın onbirinde yer buldu.

Sezona sancılı bir şekilde başlayan Vanspor, ligde ortaya koyduğu başarılı grafikle herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, rakip filelere 9 gol gönderirken, kalesinde ise 5 gol gördü.

Ligin ilk maçında evinde Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin ikinci hafta maçında ise ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor'la 2-2 berabere kalmıştı.

Ligin üçüncü hafta maçında, doğu derbisinde Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup eden Vanspor, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Ergene Velimeşe'yi 2-1'le geçmeyi başardı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER