Müdür Şipal'den köy okullarına ziyaret

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, beraberindeki Şube Müdürü Yunus Durmuş ile birlikte,  İpekyolu ilçesine bağlı Beşçatak Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti. 

Müdür Şipal'den köy okullarına ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsa Şipal,  Beşçatak Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek burada öğrencilerle birlikte derse girdi. Müdür Şipal, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

"HİÇBİR TEKNOLOJİ SINIFTA YÜZ YÜZE EĞİTİMDE YÜREKLERE DOKUNAN ÖĞRETMENİN YERİNİ TUTAMAZ"

Köy öğretmenlerinin büyük fedakârlıklarla görevlerini sürdürdüğünü söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, "Eğitim de fırsat eşitliği ilkesi gereği, dezavantajlı sayılan köy okullarda eğitim gören öğrencilerimizin şehirde yaşayan yaşıtlarından geri kalmaması için tüm imkânları seferber ediyoruz. Ziyaretlerimin çoğunu köy okullarına yaparak buradaki çocuklarımızın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını yerinde görüp, müdürlük olarak elimizdeki imkânlar dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yüz yüze eğitime ara verdiğimiz dönemde uzaktan eğitimle çocuklarımıza ulaşmaya çalıştık ama şu bir gerçek ki hiçbir eğitim modeli hiçbir teknoloji sınıfta yüz yüze eğitimde yüreklere dokunan öğretmenin yerini tutamaz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER