Vanspor kazandı, liderin ensesinde…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşı’yı 2-0 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü. Lider Esenler Erokspor ise Bucaspor’u 2-1 mağlup ederek koltuğunu sağlamlaştırdı. Vanspor ise aldığı galibiyetle puanını 75’e çıkardı ve 77 puanlı lider Esenler Erokspor’u takibini devam ettirdi.

Vanspor kazandı, liderin ensesinde…

Ligde son iki haftaya girilirken, Vanspor deplasmanda karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşı’yı Burak ve Harun Kavaklıdere’nin golleriyle 2-0’la geçmesini bildi. Maç boyunca rakibine üstünlük kurmasını başaran ve önemli ataklar geliştiren Vanspor, 3. dakikada Burak Kavlak’la bulduğu golle 1-0 öne geçti.

1-0 öne geçtikten sonra Beyoğlu Yeni Çarşı kalesine yüklenmeye devam eden Vanspor’da, bu kez 25. dakikada Harun Kavaklıdere sahneye çıktı. Hasan Bilal’ın pasında müsait pozisyonda topla buluşan Harun, fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçta üstünlüğü eline geçiren Vanspor, kalan bölümde de önemli ataklar geliştirdi. Vanspor aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 75’e çıkardı ve 77 puanlı lider Esenler Erokspor’u takibini sürdürdü. Lider Esenler Erokspor ise deplasmanda karşılaştığı Bucaspor’u 2-1 mağlup ederek, bitime iki hafta kala koltuğunu korudu.

Ev sahibi Beyoğlu Yeni Çarşı Efe İnanç teknik sorumluluğunda sahaya; Onur Tekin, Batuhan Yılmaz, Tolunay Yurtseven, Embiya Ayyıldız, Mertcan Aktaş, Berk Ali Nizam, Mehmet Soyarslan, Yusuf Ali Özer, Şemsettin Ender Kılıç, Batuhan Ekinci ve Sedat Komi onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Işık Kaan Arslan, Muhammed Ali Doğan, Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı; Levent Gümüşdere, Volkan Esen, Hüseyin Can ve Emre Küçük hakem dörtlüsü yönetti.

3. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Hasan Bilal’in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Burak Kavlak, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

25. dakikada Vanspor durumu 2-0 yaptı. Sinan’ın derin pasında topla buluşan Hasan Bilal, yerden içeriye kesti. Ceza alanı içinde müsait pozisyonda topla buluşan Harun Kavaklıdere fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı Vanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Başka gol ve önemli atak olmayınca maç Vanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Vanspor bu galibiyetle puanını 75’e çıkarırken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise 46 puanda kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER