Van'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişleri yırtılıyor

Van'da seçim öncesi bazı billboardlara asılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reklam afişleri, bozuk zihniyetler tarafından yırtılıyor. Reklam firması yetkililerinin ise yırtılan afişleri olduğu gibi bırakıp, 'Erdoğan sevilmiyor' algısına bir nevi ortaklık yaptığı ifade ediliyor.

Van'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişleri yırtılıyor

Van'da yerel yönetim seçimlerinin ardından DEM Parti'nin Van ve tüm ilçelerde ipi göğüslemesinin ardından, billboardlardaki Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan reklam afişleri önce yırtıldı, sonra ise yerlerine DEM Parti afişleri yapıştırıldı. 

Resmi belediye başkanları ve ilk sıradaki meclis üyelerinin fotoğraflarının yanı sıra, birçok belediye başkan ve kendi tabirleri ile 'eş başkanların' fotoğrafları billboardlara yapıştırıldı.

Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait afişlerin ise yırtıldığı görüldü. Erdoğan'ın yüz, göz ve baş bölümlerinin yırtılarak, kötü bir görüntü oluşturulmaya çalışıldığı, reklam firması yetkililerinin ise söz konusu görüntüleri olduğu gibi bıraktığı, istenen algıya bir nevi destek olduğu belirtiliyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER