Van Fenerbahçe'de bayan hocalar ön planda

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda futbol eğitiminde bayan hocalar ön planda. Yaklaşık olarak 5 yıl önce Van'da açılan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, 5 ile 16 yaş arası futbol tutkunu çocuklara ve gençlere eğitim vermeye devam ediyor.

Van Fenerbahçe'de bayan hocalar ön planda

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda 3 bayan hocanın futbol eğitiminde görev alması dikkatlerden kaçmıyor. UEFA A Lisanslı Bengin Çakay'ın koordinatörlüğünde Tayyar Özkurt, Ceylan Tatar, Deniz Özgür Nehir Çakay, Şahin Aydin ve Umut Çakay görev yapıyor.

3 bayan 2 erken hocanın eğitim verdiği Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda 3 bayan hocanın eğitim vermesi bir ilk olarak görünüyor. 

Okulların açık olmasından dolayı şu an Cumartesi ve Pazar günleri futbol eğitimi verilen futbol okulunda, okulların kapanmasıyla birlikte eğitimler hafta içinde de verilmeye başlanılacak.

Yaklaşık 150 öğrenciyle hafta sonları eğitimlerini sürdüren Van Fenerbahçe Futbol Okulunda, başarılı öğrenciler İl ve ülke futboluna kazandırmak için yaz kamplarında Fenerbahçe takımı tarafından değerlendirilmeye alınarak burada da başarılı olanlar Fenerbahçe alt yapısına dahil ediliyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Bengin Çakay, "Yaklaşık 5 yıldır kentimizde futbol eğitimi hizmeti vermekteyiz. Bünyemizde futbol eğitimi gören öğrencilerimizin sadece futbol eğitimiyle değil, dersleriyle de yakından ilgileniyoruz. Yaklaşık olarak 5 yıl önce Van'da açılan Van Fenerbahçe futbol okulumuzda 5 ile 16 yaş arası futbol tutkunu çocuklar ve gençlere eğitim veriyoruz. Özellikle eğitimde 3 bayan hocamızın olması da bir ilktir. Bayan hocalarımızın verdikleri futbol eğitiminden, öğrencilere yaklaşım ilgi ve lakaları bizleri memnun ediyor. Bu vesileyle bayanlarımızın da futbola ilgilerinin artmasına vesile olacağına inanıyorum. Okulumuzun kapıları futbolu seven çocuklarımıza ve gençlerimize sonuna kadar açıktır. Bu güzide kentin cevherlerini futbola kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER