Vanspor, Karabük deplasmanında…

Vanspor bugün saat 13.00’te deplasmanda, ligin son sırasında bulunan Karabükspor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlı ekip kazanması veya puan alması durumunda altı haftalık maratonda yenilgi almamış olacak.

Vanspor, Karabük deplasmanında…

  Oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzünü görmeyen Vanspor, Karabükspor deplasmanından da yenilmeden dönmek istiyor. Tek hedefi galibiyet olan kırmızı siyahlı ekip, kazanması halinde puanını 28’e yükseltecek.

  En son 31 Ekim’de deplasmanda Kırşehirspor’a 1-0 mağlup olan Vanspor, sonraki beş karşılaşmanın dördünde galibiyet, birinde ise beraberlik aldı.

  Kırşehir mağlubiyetinin ardından evinde Mamakspor’u 3-0 mağlup eden Vanspor, ardından 10. Haftada deplasmanda Pendikspor’u 5-3 yenmeyi başarmıştı.

  11. hafta maçında evinde Elazığspor’u 2-1 ile geçen kırmızı siyahlı ekip, 12. Haftada ise bu kez deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’u 3-2 mağlup etmişti.

  Geçtiğimiz hafta evinde Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kalan Vanspor, beş haftada yenilmeden 13 puan toplamıştı. 

  Bugün deplasmanda Karabükspor’u yenmesi halinde, son altı haftayı yenilgisiz geçirmeyi başaracak. 

  Bugün saat 13.00'te Dr. Necmettin Seyitoğlu stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem Önder Turgay Demirdak yönetecek.  

  Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle dönmeyi hedefleyen Van temsilcisi, 13 Aralık Pazar günü oynayacağı Turgutluspor maçına moralli çıkmak istiyor.Bölge:Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER