Vanspor, Bursaspor'u konuk edecek

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı son 7 maçta galip gelemeyen Vanspor, yarın saat 13.00'te ilk devrenin son maçında sahasında karşılaşacağı Bursaspor'u mağlup ederek, haftalar sonra galibiyet almak istiyor.

Vanspor, Bursaspor'u konuk edecek

Van temsilcisi, yarın saat 13.00'te sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 7 maçta 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, galibiyete hasret kaldı. Sahasında Bursa temsilcisini mağlup etmek isteyen Van temsilcisi, 3 puan için mücadele edecek.

Son olarak deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor'a 3-2 mağlup olan Vanspor, ağır yara almıştı. Yarın Bursaspor karşısında çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Hafta boyunca Teknik Direktör Murat Yıldırım sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Bursaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

Bursaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 34'de çıkarmak istiyor.

Zorlu mücadele yarın saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor 31 puan +2 averajla beşinci sırada yer alırken, oynadığı 17 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Bursa temsilcisi ise 14 puanla on yedinci sırada yer  alıyor.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 40 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında Serik Belediyespor'u konuk ederken, 35 puanla ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

31 puan +13 averajla üçüncü sırada yer alan Bucaspor, deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelirken, 31 puan +9 averajla dördüncü sırada yer alan Ankaraspor ise sahasında Altınordu'yu konuk edecek.

Yeni Mersin İdmanyurdu, Ankara Demirspor'u misafir ederken, Afyonspor Kulübü ise sahasında Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Karacabey Belediyespor sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelirken, Kırklarelispor ise son sıradaki Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak.

Nazilli Belediyespor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER