Vanspor, 12 futbolcuyu renklerine bağladı

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar dış transferde 12 futbolcuyu renklerine bağladı.

Vanspor, 12 futbolcuyu renklerine bağladı

26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren'i kadrosuna katan Vanspor, son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen forvet oyuncusu Bertuğ Bayar'ı da renklerine bağladı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Van temsilcisi dış transferde şu ana kadar 12 futbolcuyu kadrosuna kattı.

İŞTE VANSPOR'UN TRANSFER ETTİĞİ FUTBOLCULAR;

BERTUĞ BAYAR

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bertuğ Bayar, futbola Kartalspor Altyapısında başladı. Daha sonra yurt dışında futbol oynamaya karar veren Bertuğ Bayar, Hırvatistan'ın GNK Dinamo Zagreb II takımına transfer oldu. Burada bir sezon kaldıktan sonra tekrar yurda dönen Bertuğ, Ahkisarspor ile anlaştı.

Bir sezon Akhisar U21 takımının formasını terleten Bertuğ, daha sonra Amed Spor Kulübü, Tuzlaspor, Tire 1922 Spor, Şile Yıldızspor, Akhisarspor, Altınordu ve Nazilli Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 173 resmi maça çıkan Bertuğ Bayar, 41 gol, 2 asist katkısında bulunurken, 10 bin 303 dakika sahada kaldı. Forvet oyuncu Bertuğ Bayar, bu periyotta 33 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Nazili Belediyespor forması giyen ve takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan Bertuğ Bayar, 18 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 gol atan Bertuğ, bin 405 dakikada sahada kaldı.

ALPAY KOÇAKLI

1998 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Alpay Koçaklı, Karabükspor Altyapısında futbola başladı. Daha sonra Karabükspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Alpay Koçaklı, Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydi.

Kariyerinde 140 resmi maça çıkan Alpay Koçaklı, 26 gol atıp, 6 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 20 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü.

Bu periyotta 6 bin 951 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor formasıyla 23 resmi maça çıkmıştı. Bu maçlarda 7 gol atıp, 2 asist üreten Alpay, 742 dakika sahada kaldı.

Alpay Koçaklı, sağ kanat, sol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabiliyor.

AHMET EREN

1997 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Eren, futbola İdmanocağı Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon Altyapısına geçiş yapan Ahmet Eren, Trabzon U16, U17, U19, U21, 1461 Trabzonspor, Trabzonspor, Çankaya FK, Nevşehir Belediyespor ve Karacabey Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 175 resim maça çıkan Ahmet Eren, 10 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 48 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Ahmet Eren toplamda 11 bin 612 dakika sahada kalırken, geçtiğimiz sezon Karacabey Belediyespor formasıyla 27 resmi maça çıktı. Bu süreçte 1 gol atan Ahmet Eren, bin 227 dakika sahada kaldı.

Ahmet Eren, sol bek, orta saha sol ve sol kanat mevkilerinde oynayabiliyor.

ERDEM SEÇGİN

2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve futbola Beşiktaş Altyapısı'nda başlayan Erdem Seçgin, Beşiktaş U16, U17, U19, U21, takımlarında forma giydikten sonra, Ümraniyespor'a transfer oldu. Bir sezon burada forma giyen Erdem, daha sonra tekrar Beşiktaş U19 takımına geri döndü.

Bir sezon sonra İnegölspor'a kiralanan genç futbolcu, daha sonra İstanbulspor'a transfer oldu. Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, bu sezon Vanpor formasını terletecek.

Kariyerinde 124 resmi maça çıkan Erdem Seçgin, 15 gol atıp, 2 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 9 sarı kart gördü. On numara, orta saha sağ ve merkez orta sahada görev yapabilen 8 bin 210 dakikada sahada aldı.

Geçtiğimiz sezon Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, 34 resmi maça çıkarken, bu periyotta 2 gol katkısında bulundu. Erdem geçtiğimiz sezon 2 bin 464 dakika süre aldı.

HARUN KAVAKLIDERE

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atana Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Harun, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere geçtiğimiz sezon bin 799 dakika sahada kaldı.

ABDULCEBRAİL AKBULUT

2001 yılında Bayburt'ta dünya gelen ve futbola Iğdıresspor'da başlayan Abdulcebrail Akbulut, daha sonra Fenerbahçe U17, U21 ve A takımda forma giydi. Akabinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor, 24 Erzincanspor ve Etimesgut Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 76 resmi maça çıkan Abdulcebrail Akbulut, 2 gol, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 17 sarı kart, 3 kırmızı kart gören  Abdulcebrail, 5 bin 370 dakika sahada kaldı.

KEREM ÇAĞATAY

1994 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kerem Çağatay, futbolu Aydın 1923 Altyapısında başladı. Daha sonra Süper Lig'in köklü takımlarından Fenerbahçe'nin Altyapısına geçiş yapan Kerem Çağatay, akabinde Fenerbahçe U16, U18, U21 takımlarında forma giydi.

2013 yılında Sancaktepe Belediyespor'un yolunu tutan başarılı orta saha, daha sonra Aydınspor 1923'e transfer oldu. Bayrampaşa, Düzcespor, Utaş Uşakspor, Çorum FK ve Amed Spor Kulübü formalarını terleten Kerem Çağatay, ön libero, merkez orta saha ve sağ bekte forma giyebiliyor.

Kariyerinde 256 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 9 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 59 sarı kart, 3 kırmızı kart gören Kerem, 18 bin 771 dakika sahada kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Amedspor formasıyla 36 resmi maça çıkan Kerem Çağatay, 2 gol atma başarısı gösterdi.

AHMET ÜLÜK

2002 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Ahmet Ülük, futbola Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'da başladı. Daha sonra Diyarbakır Alipaşaspor ve Bağlar Belediyespor takımlarında forma giyen Ahmet Ülük, profesyonel futbol hayatına 2021 yılında Alanya Kestelspor'da başladı.

Kariyerinde 56 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 10 gol atıp, 1 asist katkısında bulunurken, 1 sarı kart gördü. Ahmet Ülük toplamda 2 bin 212 dakika sahada kaldı.

Geçtiğimiz sezon Alanya Kestelspor formasıyla 26 resmi maça çıkan Ahmet Ülük, 5 gol atıp, 1 asist üretti.

BEKİR DEMİRCAN

1991 yılında Kırşehir'de dünyana gelen Bekir Demircan, futbol kariyerine Bozüyükspor altyapısında başladı.

Daha sonra Bozüyükspor, Kayseri Şeker, Tuzlaspor, Afyonspor, Hekimoğlu, Vanspor, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, kariyerinde 232 resmi maça çıktı.

Bu periyotta kalesinde 267 gol gören Bekir Demircan, 75 net gole ise engel oldu. Kariyerinde 20 bin 853 dakika sahada kalan Bekir Demircan, 12 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

2022-2023 futbol sezonunda Erokspor'da forma giyen Bekir Demircan, 16 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda kalesinde 21 gol gören Bekir, 3 gole ise engel oldu.

BEKİR CAN KARA

1998 yılında Iğdır'da dünyaya gelen ve Adana Demirspor alt yapısında futbol yaşantısına adım atan Bekir Can Kara, daha sonra Adana Demirspor U21, Karaköprü Belediyespor, Arsinspor, 1461 Trabzon FK, Kozan Spor FK, Osmaniyespor ve Karacabey Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 177 resmi maçta görev alan Bekir, 17 gol atıp, 2 asist katkısında bulundu. Bekir Can bu periyotta 43 sarı kart görürken, 1 kez kırmızı kart gördü. 14 bin 11 dakikada sahada kalan Bekir Can Kara, merkez orta saha, on numara ve ön libero mevkilerinde oynayabiliyor.

2022-2023 futbol sezonunda Karacabey Belediyespor formasını terleten Bekir Can Kara, 35 maçta görev alırken, 6 gol atıp, 2 asist katısında bulundu. Bekir Can Kara geçtiğimiz sezon 2 bin 855 dakika sahada kaldı.

BURAK KAVLAK

1996 yılında Malatya'da dünyaya gelen ve doğduğu şehirde futbol yaşantısına başlayan Burak Kavlak, Yeni Malatya U19, Sandıklıspor, Dersimspor, 12 Bingölspor, Elaziz Belediyespor, Karakoçan FK, Yeni Malatyaspor, Esenler Erokspor takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 179 resmi maçta görev alan Burak Kavlak, 16 gol katkısında bulundu. Burak Kavlak bu periyotta 50 sarı kart görürken, 4 sarı kart gördü. 13 bin 840 dakika sahada kalan Burak Kavlak, stoper, ön libero ve santrafor bölgesinde oynayabiliyor.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ve Esenler Erokspor takımlarında forma giyen Burak Kavlak, 36 resim maçta görev aldı. Bu periyotta 3 bin 81 dakika sahada kalan Burak, 11 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

MEDENİ BİNGÖL

1992 yılında Van'da dünyaya gelen Medeni Bingöl, futbola Belediye Vanspor Altyapısında başladı. Daha sonra Belediye Vanspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Medeni Bingöl, Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor, Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor, İnegölspor formalarını terletti.

Kariyerinde 292 resmi maça çıkan Medeni Bingöl, 15 gol atıp, 1 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 22 bin 35 dakikada saha kalan Medeni Bingöl, 46 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon İnegölspor ve Etimesgut Belediyespor formalarıyla 27 resmi maça çıkan Medeni Bingöl, 1 asist katkısında bulunurken, bin 900 dakika sahada kaldı. Medeni bu periyotta 3 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2023, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER