Vanlı futbolcu Karşıyaka Spor Kulübü'nde…

Vanspor ile 2020 yılında profesyonel futbol hayatına adım atan İsmail Güner, 3. Lig takımlarından Karşıyaka ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Vanlı futbolcu Karşıyaka Spor Kulübü'nde…

2000 yılında Van'da dünyaya gelen ve futbola Vanspor altyapısında başlayan İsmail Güner, 3. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü ile anlaştı.

Profesyonel futbol kariyerine Vanspor ile adım atan İsmail Güner, 2 sezon Kırmızı- Siyahlı formayı başarıyla terletti.

Daha sonra Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor formalarını terleten İsmail Güner, 3. Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü ile anlaştı.

Kariyerinde 113 resmi maçta forma giyen İsmail Güner, 8 bin 694 dakika sahada kaldı. İsmail bu maçlarda 12 kez sarı kart gördü.

İsmail Güner bu periyotta Vanspor formasını 18 maçta, Etimesgut Belediyespor formasını 89 maçta, Malatya Yeşilyurt Belediyespor formasını ise 6 maçta terletti.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Karşıyaka Spor Kulübü, "2000 doğumlu savunma oyuncusu İsmail Güner ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. İsmail'e hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılar diliyoruz. Vanspor'da profesyonel futbol hayatına adım atan İsmail Güner, 2020 - 2021 sezonunda Etimesgut Belediyespor'a transfer oldu. 2. Lig ekibiyle toplamda 100 maça çıkan İsmail, sezonun ilk yarısında ise 13 müsabakada forma giydi" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER