Bülent Kocabey'den birlik çağrısı…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında Pazar günü sahasında konuk ettiği İzmir temsilcisi Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek, ikinci devreye galibiyetle başladı. Maç sonrası açıklamalarda bulunana Teknik Direktör Ümit Bozkurt'un Yardımcı Antrenörü Bülent Kocabey ve başarılı futbolcu Ahmet Eren, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Bülent Kocabey'den birlik çağrısı…

Bucaspor galibiyetinin ardından puanını 37'ye yükselten Vanspor'da maç sonrası kameraların önüne geçen Teknik Direktör Ümit Bozkurt'un Yardımcı Antrenörü Bülent Kocabey ve başarılı futbolcu Ahmet Eren maçı değerlendirdi.

EREN: "İNŞALLAH BU BİR SERİNİN BAŞLANGICI OLUR"

İlk olarak söz alan Vanspor'un başarılı sol belki Ahmet Eren, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Maçı kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz. Ligin devresini istediğimiz sıralamada bitiremedik. Antalya'da ikinci devreye çok iyi hazırlandık. Yeni gelen arkadaşlarımız da inşallah bundan sonra bize katkı sunmaya devam edecektir. Teknik, taktik ve fiziksel anlamda çok iyi hazırlandık. Bunu da bu maça çok iyi yansıttığımızı düşünüyorum. İnşallah bu bir serinin başlangıcı olur. İnanıyorum ki ligi istediğimiz yerde bitirip, inşallah bu şehre şampiyonluğu getiririz" dedi.

KOCABEY: "SON DAKİKALARDA GELEN GALİBİYETLERE ALIŞIĞIZ"

Daha sonsa söz alan Teknik Direktör Ümit Bozkurt'un Yardımcı Antrenörü Bülent Kocabey, maçın başından sonuna kadar oyunun hâkimiyetinin kendilerinde olduğunu belirterek, "Doğru oyun, sabırlı oyunla kazanmasını bildik. Geçen yıldan son dakikalarda gelen galibiyetlere alışığız. Bu da hem teknik heyetin hem de futbolcuların son dakikaya kadar oyunu bırakmadığını gösteriyor. Eğer bu şehir bir olursa, önündeki bütün engelleri aşar. Bence şehir olarak bir olmak gerekiyor ve bu takımın hak ettiği yere gelmesi için birlikte mücadele etmek gerekiyor. Sadece oyuncular, teknik ekip, başkan, yönetim değil, taraftarıyla, şehriyle bir bütün olup, bu takımı hak ettiği yere çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda mücadelelerini sürdüren bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir başlangıç oldu. Umarım bir serinin başlangıcıdır" diye konuştu.

"BUCASPOR'UN KAPALI SAVUNMA OYNAYACAĞINI TAHMİN ETTİK"

Daha önce Bucaspor'un maçlarını takip ettiklerini ve iyi analiz ettiklerini belirten Kocabey, "Bucaspor'un buraya gelmeden önce de maçlarını takip ediyorduk. Son olarak Bucaspor- Esenler Erokspor maçını izlediğimiz de, Bucaspor'un kapalı savunma oynadığını gördük. Hızlı hücumlarla çıkmaya çalıştı. Böyle oynayacaklarını tahmin ediyorduk. Biz de planlarımızı buna göre yaptık. Sabırlı oyunla, panik yapmadan, stres yapmadan, doğru oyunla futbolcularımız çalışmalarımızı sahaya yansıttı. Bu anlamda bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SANTRAFOR VE BAŞKA BİR BÖLGE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Transfer çalışmalarıyla ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Kocabey, ön bölge için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Şartlar oluşursa 1-2 futbolcuyu daha kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ofansif anlamda bize güç katacak, orada rekabeti arttıracak, takıma liderlik yapacak, tecrübeli oyuncu bulabilirsek ön bölgeye katmayı düşünüyoruz. Santrafor ve başka bir bölge için çalışmalarımız devam ediyor. Şartlar oluşursa belki üçüncü bir oyuncu daha bakıyoruz" dedi.

Kocabey, Vanspor'un başarılı stoperi Emre Öztürk'ün kadroda olmamasıyla ilgili yöneltilen soruyu ise, "Emre Öztürk'ün dizindi bir problem vardı. 2-3 gündür takımla antrenmana çıkmadı. Sakatlığından dolayı bugün kadroda yoktu" şeklinde cevapladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER