Vanlı çocuklar ilk kez statta maç izledi

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları çerçevesinde bir grup çocuk ilk kez statta Vanspor’un maçını izledi.

Vanlı çocuklar ilk kez statta maç izledi

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak, merkeze 33 kilometre uzaklıktaki Erçek Mahallesi’ndeki çocukları Vanspor maçına getirdi. Otobüsle stadyuma getirilen çocuklara belediye tarafından tişört, şapka ve Vanspor atkıları hediye edildi. İlk defa statta Vanspor ile Zonguldak Kömürspor’un karşılaşmasını izleyen çocuklara Dünya Çocuk Günü’nde bir hediye de Vanspor vererek maçın son dakikalarında 1-0’lık galibiyetiyle çocukların yüzlerini güldürdü.

Maç boyunca sürekli Vanspor’u tezahüratlarıyla destekleyen çocuklar, ilk defa stadyuma maç izlemeye geldiklerini, böylesine unutulmaz bir gün geçirmelerine imkan sağladıkları için İpekyolu Belediyesine teşekkür ederek, devamının tekrar yapılması yönünde talepte bulundular.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
BİZE NE YAKIŞIR?
BİZE NE YAKIŞIR? - 8 ay Önce

SPOR CENTİLMENLİKTİR, SPOR AHLAKTIR, SPOR KEYİFTİR. KADINLARIN VE HER YAŞTAN KIZ VE ERKEK ÇOCUKLARIN DA BULUNDUĞU TRİBÜNLERDE AHLAK DIŞI, SEVİYESİZ VE ÇİRKİN TEZAHÜRATLAR, BAĞIRMALAR, KABALIKLAR VE SORUMSUZLUKLAR GÖSTEREN "SEYİRCİ" ROLÜNDEKİ TİPLER TRİBÜNLERİMİZE YAKIŞMAMAKTADIR. ASLA VE ASLA VAN SPOR SEYİRCİSİ NE KENDİ OYUNCULARINA, NE RAKİP TAKIMLARA, NE HAKEMLERE, NE TEKNİK EKİPLERE SİNKAFLI, KÜFÜRLÜ, ARGOLU VE ÇİRKİN HİÇBİR SÖZ, BAĞIRMA, TEPKİ VEYA TEZAHÜRATA TEVESSÜL ETMEMELİ. AHLAK VE EDEPLE, OLGUNLUK VE VAKARLA, COŞKU VE HEYECANLA MAÇLARI İZLEYİP TAKIMINI COŞTURMALI. AYRICA STADIN HEPSİNE RENGİNİ VEREN KALİTELİ, SEVİYELİ VE HEYECAN VERİCİ SLOGAN VE TEZAHÜRATLARLA TRİBÜNLER TEK SES HALİNDE COŞTURULMALI. KADINLAR, ÇOCUKLAR VE HEPİMİZ İÇİN RAHATSIZ EDİCİ OLAN BİREYSEL VEYA TOPLU SÖZLERE FIRSAT VERİLMEMELİ. SEYİRCİLER DE BİRBİRİNİ UYARMALI. BU OLMAZSA TRİBÜNDEN DE, MAÇ İZLEMEKTEN DE KEYİF ALAMAYIZ. ÇİRKİNLİKLER HEPİMİZİ UTANDIRIR. VAN SPOR TARAFTARI VE SEYİRCİSİ BU KONULARDA EMİNİZ ÇOK DİKKATLİ, HASSAS VE SORUMLU DAVRANACAKTIR.

SIRADAKİ HABER