Vanlı Çalışkan, patika yarışında birinci…

Trabzon'da spor etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen patika yarışında Vanlı Erhan Çalışkan birinci oldu.

Vanlı Çalışkan, patika yarışında birinci…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ultra Sümela' patika yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 'Ultra Sümela Koşusu' Maçka ilçesinde Altındere Vadisi Milli Parkı'nda unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.

Ulusal ve uluslararası sporcuların katılım gösterdiği yarışlarda, 55 kilometrelik 'Ultra Sümela' uzun mesafe ve 18 kilometrelik 'İyi ki Varsın Eren' orta mesafe patika yarışları, şehrin spor potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

VANLI ÇALIŞKAN BİRİNCİ OLDU

'Ultra Sümela Koşusu' erkekler genel klasmanında Kemal Kukul, 'İyi ki Varsın Eren Koşusu' erkekler genel klasmanında ise Vanlı Erhan Çalışkan birinci oldu. Diğer kategorilerde birincilik elde eden sporcular da göz kamaştırdı.

55 K / 18-39 yaş erkekler: Judah David Vendevelde, 55 K / 40-49 yaş erkekler: Abdurrahman Ayazoğlu, 55 K / 50 ve + yaş erkekler: Mustafa Şahin, 18 K / 18-39 yaş erkekler: Fatih Yılmaz, 18 K / 40-49 yaş erkekler: Köksal Karslı, 18 K / 50-59 yaş erkekler: Kadir Öztürk, 18 K / 60 ve + yaş erkekler: Fikret Gürsoy, yarışmada farklı kategorilerde birincilik elde eden sporcular oldu.

Yarışmaya ilgili açıklamalarda bulunan Eski Van Valisi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, spor organizasyonlarına verdikleri önemi vurgulayarak, 'Ultra Sümela Trail Koşusu'nun tanıtım ve başlangıç olarak planlandığını belirtti.

Başkan Zorluoğlu, etkinliğin şehrin spor turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER