Van’daki otogarda bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, Van’daki otogarda yoğunluk oluşturdu.

Van’daki otogarda bayram yoğunluğu başladı

Van Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram hareketliliği başladı. 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar, otogara akın etti. Bayram tatili nedeniyle şehir dışına gitmek için otogarda yoğunluk oluşturan vatandaşlar, esnafın da yüzünü güldürdü.

Otobüsler tam kapasite yola çıkarken firmalar ise mağduriyetin oluşmaması için ek seferlere başladı. Van’dan; İstanbul, İzmir ve Antalya’ya bilet fiyatları bin 300 lirayken, Ankara’ya biletler ise bin lirayı buluyor. Otogardaki yoğunluğun Ramazan Bayramı'nın 1. gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin konuşan peron sorumlularından Hüseyin Öztekin, bayram öncesi hem geliş hem de gidişlerin yoğun olduğunu belirtti.

Firma olarak vatandaşın mağdur olmaması için ek sefer yaptıklarını ifade eden Öztekin, “Bagajı fazla olan vatandaşlar genellikle otobüsü tercih ederken, bagajı olmayanlar ise uçakla ulaşımı tercih ediyor. Van’daki yoğunluk 2 gün önce başladı. Daha önce yolcu çok azdı. Biletlerin erken almasını tavsiye ediyoruz. İstanbul, İzmir ve Antalya bilet fiyatları bin 300 lirayken, Ankara bilet fiyatı ise bin liradır. Tabii bu fiyatlar bayramdan sonra artacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 13:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bunu Van'a kazandıranları kutluyoruz.
Bunu Van'a kazandıranları kutluyoruz. - 3 hafta Önce

NE OTOGAR AMA! KONYA, KAYSERİ, DİYARBAKIR, TRABZON, SAMSUN, ADANA, SİVAS, ESKİŞEHİR, MALATYA, ERZURUM, BURSA, ORDU, BALIKESİR GELSİN DE OTOGAR GÖRSÜN. VAN BÜYÜKŞEHİRİN OTOGARI 50 DÖNÜMLÜK TERMİNAL ALANI, İHTİŞAMLI TERMİNAL BİNASI, 100 PERONU, DONANIMLI YERLEŞKESİYLE ÜLKEMİZİN 81 İLİNİN İÇİNDE EN GÜZEL, EN KONFORLU, EN GENİŞ, EN KULLANIŞLI, EN GÖZ ALICI ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİDİR. VİZYON VE PROJE DİYE BUNA DENİR.

SIRADAKİ HABER