Van’a Vefa Platformu Cumhur İttifakı’nı destekliyor

Van’a Vefa Platformu hafta içi yapılan toplantıda Cumhur İttifakı’na destek kararı aldı. Platform üyelerinin katılımıyla Ak Parti İl Teşkilatı ziyaret edildi. Platform Başkanı Osman Yıldız ve beraberindekiler, Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk tarafından karşılandı.

Van’a Vefa Platformu Cumhur İttifakı’nı destekliyor

   Van’a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız, yaptığı açıklamada, “Vana vefa platformu olarak bizler Vanımızda bir olmak için diri olmak için güçlü bir Van için Tek Türkiye için buradayız” dedi.

   Yıldız, “Hiç kimseyi inancı için, hiç kimseyi dili için, hiç kimseyi örf adeti için ve hiç kimseyi siyasi görüşü için ötekileştirmeden herkesi kucaklamak için buradayız. Van’a Vanlıya istihdam için Vanlının projelerini hayata geçirmek için, Van’da işsizliği ortadan kaldırmak için bu gün biz buradayız. Çok kıymetli misafirlerim bu gün ne yazık ki küresel düşmanlar Türkiye’de yönetimi değiştirmek için düğmeye basmışlar. Gerek ekonomik kartlarını gerek ülkemizdeki fondaş siyasi partileri kullanmak suretiyle tek hedefleri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek. Ama bunu çok iyi biliyoruz ki uzun adamı bunlar devirirse, kaybedecek sadece Türkiye olmayacak. Tüm İslam ümmeti kaybedecek. Buna engel olmak için biz buradayız. Bu gün ufak kırgınlıkları bahane ederek Cumhur İttifakı’na oy vermemek ülkemizi Allah korusun ileride geri dönüşü olmayan uçurumdan atmak demektir” ifadelerini kullandı.

   Söz konusu seçimin önemine işaret eden Yıldız, “Bu seçim gerçekten ülkemiz için hayat-memat olayıdır. Geleceğimiz için, evlatlarımızın geleceği için Van’daki esnaf olarak ekonomik gelişme hedeflerimizi hayata geçirmek için bugün buradayız. Bu ziyaret programı sürecinde bizim ve Van’ımızın ağabeyi olan tek derdi Van’ımıza daha fazla hizmet hedefi ve sevdası olan milletvekilim Sayın Burhan Kayatürk’e ayrıyeten çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine bu gün bizleri Ak parti il binasında misafir eden İl Başkanımız Emre Güray ve teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bugün yapılan bu programın Van’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Günümüz hayrolsun diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER