Van Üç Bant Bilardo İl Birinciliği Turnuvası sona erdi

Van Gözde Bilardo Salonu'nda 98 kişinin katılımı ile Üç Bant Bilardo Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuva sonunda Kaya Gün birinci olurken, Mahmut Gür ikinci, Yunus Yılmaz üçüncü, Ferhat Öztürkçü ise dördüncü oldu.

Van Üç Bant Bilardo İl Birinciliği Turnuvası sona erdi

Van Gözde Bilardo Salonu'nda 98 kişinin katılımı düzenlenen Üç Bant Bilardo Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Söz konusu turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Bilardo Fedarasyon İl Temsilcisi Abdurrahman Akbulut, "Malumunuz Van'da çok sayıda profesyonel anlamda bilardo sporuna gönül vermiş sporcumuz var. Biz de gerek Van'da gerekse bölge illerimizde gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla bilardoseverleri turnuvalarda buluşturuyoruz. Bugün de Van'da böyle turnuva tertip ettik. Müsabakalarda desteğini esirgemeyen Gençlik Spor Şube Müdürümüz Sayın Yalçın Özdemir'e, turnuvada emek veren tüm hakem ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ederim, derece yapan sporcu arkadaşlarımı da kutlarım" dedi.

Turnuva ile ilgili konuşan Gözde Bilardo İşletmecisi Davut Gürel ise, "Yıllardır bu solunda bilardo sporuna hizmet vermekteyiz. Öyle ki buraya gelen tüm sporcu kardeşlerimiz ile aile ortamını aratmıyoruz. Zaten çoğu salonumuzun müdavimidir. Bugün de son derece heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Tüm karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Bu vesileyle şampiyonlar olan Kaya Gün arkadaşımızı ve derece alan diğer sporcuları bir kez daha tebrik ederim" diye konuştu.

Turnuvanın sonunda Kaya Gün birinci olurken, Mahmut Gür ikinci, Yunus Yılmaz üçüncü, Ferhat Öztürkçü ise dördüncü oldu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaya gün
Kaya gün - 2 yıl Önce

Herkesin eline emeğine sağlik

SIRADAKİ HABER