Van heyetinden bakanlara ziyaret

Van Valisi Ozan Balcı, Van Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, Ankara'da Bakanları ziyaret etti. Van heyeti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti.

Van heyetinden bakanlara ziyaret

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın başkanlığındaki heyet, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret eden Van heyeti, daha sonra Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, kentin sorun ve taleplerini anlattı.

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, DSİ 17. Van Bölge Müdürü Ayhan Şahna heyette yer alan isimler oldu.

Ziyaretlerde yapılan, devam eden ve yapılacak olan yatırımlar istişare edildi.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Van Valisi Ozan Balcı, "Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve DSi 17. Bölge Müdürü Ayhan Şahna ile birlikte DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret ettik. Ziyarette, ilimizde yapılan ve yapılacak olan baraj, tarımsal sulama göletleri, taşkın koruma tesisleri gibi çiftçimizi yakından ilgilendiren yatırımlar konusunda Sn. Genel Müdürümüzle istişarelerde bulunduk. Yine Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımızla ilimizde Milli Eğitimle ilgili iş, işlemler ve yatırımlar hakkında görüşmelerde bulunduk. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ettik. Ziyarette, Sayın Bakanımızla ilimizde yapılan ve yapılacak olan hastane, ağız ve diş sağlığı merkezi ile diğer sağlık yatırımları konusunda karşılıklı istişarelerde bulunduk" ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER