Van Demirciler Odası’nda istifalar sürüyor

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası’nda istifalar devam ediyor. Daha önce yönetim kurulunda yer alan bazı isimler istifa ederken, son olarak yönetim kurulu üyelerinden Faysal Öntürk’te istifasını sundu.

Van Demirciler Odası’nda istifalar sürüyor

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası üyesi Faysal Öntürk, 2018 yılında Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası seçimlerinde yedek olarak yönetimde yer aldığını ve daha sonra asil listede yer alan bazı isimlerin istifa etmesinin ardından yönetim kuruluna geçtiğini vurguladı.

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası üyesi Faysal Öntürk, mevcut yönetimin hiçbir zaman şeffaf görev yapmadığını ileri sürerek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

“FİKİRLERİMİZİ ÖZGÜRCE İFADE EDEMİYORDUK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öntürk, “30- 11 2020 yılında asıl olarak yönetimde yer alan beş arkadaşımızın istifası nedeniyle yönetim de asillere geçtim. Bu süre zarfında yönetimin ‘pandemi var’ demesi nedeniyle sadece dört defa bir araya geldik. Mevcut yönetim hiç bir zaman şeffaf görev yapmadı. Fikirlerimizi özgürce ifade edemiyorduk. Pandemi sürecinde bütün esnaf arkadaşlarımız mağdur oldu. Maalesef onların dertlerine çare olamadık. Birçok oda başkanları pandemi sürecinde esnaflarına,  gerek maske,  dezenfektan,  gıda yardımında bulundular. Fakat bizim oda bu konuda yetersiz kaldı. Allah nasip ederse,  bundan sonra geçmiş dönemde odamızda başkan vekili olan, şimdi Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkan adayı olan Berat Akdeniz'i destekliyorum. Çünkü onun bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancım tam. Esnaf arkadaşlarım ile kendisini destekliyorum. Çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum. Kazanan Van olsun,  esnaflar olsun” ifadelerine yer verdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER