Van'daki öğretmenlere teknik, pedagojik ve psikolojik destek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Van'da 450 öğretmene teknik, pedagojik ve psikolojik açıdan destek verilecek.

Van'daki öğretmenlere teknik, pedagojik ve psikolojik destek

    Koronavirüs salgını nedeniyle değişen eğitim-öğretim koşullarında, öğrenci ve öğretmenlerin desteklenmesi amacıyla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ile Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

   Bu kapsamda öğrenci ve öğretmenlerin desteklenmesi amacıyla 450 öğretmene teknik, pedagojik ve psikolojik açıdan destek verilecek.

   Van Valiliği'nde düzenlenen protokol imza törenine, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Halil İbrahim Güray katıldı.

   Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekteri Halil İbrahim Güray'ın imzaladığı protokol çerçevesinde Van'daki 450 öğretmene teknik, pedagojik ve psikolojik açıdan destek verilecek.

  Van Bölge Gazetesi- Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER