Başkan Yenitürk: Vanspor güzel işlere imza atacak

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, Tarsus İdman Yurdu galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada ikinci devreye galibiyetle başlamak kendileri açısından güzel olduğunu ifade ederek, Vanspor’un ikinci devrede güzel işlere imza atacağını vurguladı.

Başkan Yenitürk: Vanspor güzel işlere imza atacak

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, önceki gün evinde konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup etti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, takımlarının ikinci devrede büyük işlere imza atacağını söyledi.

  Liderle aralarındaki puan farkının kapatılmayacak bir fark olmadığını söyleyen Yenitürk, her maçlarını kayıpsız geçmek istediklerini ve her zaman birlikteliğin korunması gerektiğini ifade etti.

  “TAKIMIMIZ LİGİN İKİNCİ DEVRESİNDE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAKTIR”

   Başkan Yenitürk güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Öncellikle Tarsus İdmanyurdu maçında güzel bir mücadele ve net bir skorla maçı kazanan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak bizim açımızdan güzel oldu. Biz hedefi olan bir takımız, bu çerçevede devre arasında yaptığımız transferlerle de kadromuza yeni arkadaşlarımızı dahil ettik. Onlarda takıma uyum sağlamış durumda. İnanıyorum ki takımımız ligin ikinci devresinde büyük işlere imza atacaktır. Liderle aramızdaki puan farkını çok büyütmüyoruz. Daha ligin ilk maçında 2 puan gitti. Önümüzde 18 hafta var. Her hafta, her takım için zorlu geçecek. Biz kimseye bakmadan inşallah maçlarımızı kayıpsız atlatırsak, inanıyorum ki gerisi gelecektir. Her zaman söylediğim gibi birlikteliğimizi koruyalım, takımımızı sahiplenelim” dedi.

  Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER