Van'da yatırımcılar destekleniyor…

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile 2006 yılından bugüne tarımsal üretim yapan yatırımcıları desteklemeye devam ediyor.

Van'da yatırımcılar destekleniyor…

Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile 2006 yılından günümüze tarımsal üretim yapan yatırımcıları, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü desteklemeye devam ediyor.

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Van'da 14 adet projenin hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazandığı öğrenildi.

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 2021-2022 Döneminde yapılan başvurulardan, Bakanlığımızca hibe sözleşmesi imzalamayan yatırımcıların bütçelerinin dağıtımları yedek listede bulunan bütçe öncelikleri ve puan sıralamasına göre yapılmıştır. Bu kapsamında yedek listede den 14 adet proje il Müdürlüğümüzce Hibe Sözleşmesi imzalamaya hak kazanmıştır. A iş Planı kapsamında yedek listeden asil listeye hak kazanan Yatırımcıların en geç 04.11.2022 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğü ile ekte istenilen belge ve dokümanları tamamlayarak Hibe Sözleşmesi imzalaması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar Hibe sözleşmesi imzalayamayan Yatırımcılar haklarından feragat etmiş sayılırlar" ifadelerin yer verildi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER