Vali Balcı: Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun

Yarıyıl tatili mesajında öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, “Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Bol bol kitap okuyun. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun” ifadelerini kullandı.

Vali Balcı: Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Balcı, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Sevgili öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi aldınız. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizleri tebrik ediyorum. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Bol bol kitap okuyun. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun. Saygıdeğer öğretmenler, bilgiyle nesiller inşa ederek geleceğimize tohumlar serpen kıymetli öğretmen arkadaşlarım, çocuklarımızda var olan cevherleri hassasiyetle işliyorsunuz. Bir hayat biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize inanıyorum. Sizleri en yakın çalışma arkadaşlarım olarak görüyor ve fedakâr çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Değerli veliler; çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2023, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29