ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları Van’da başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları, Batman Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin kadın ve erkek voleybol takımlarının katılımıyla başladı.

ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları Van’da başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kompleksinde 5-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakaların açılış töreni için sporcular ve yöneticiler biraya geldi.

Açılış törenine katılan Van YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, beş gün sürecek müsabakalarda mücadele edecek kadın ve erkek voleybol takımlarına başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Baydaş, “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Amacımız sporla uğraşan daha fazla öğrenci sayısına ulaşmak bunun için de gerekli gayreti gösteriyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Baydaş, centilmence yarışılan ve hak edenin kazandığı bir müsabaka olması dileğinde bulundu.

Açılış törenine, Van YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, Van YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Selçuk, konuk üniversitelerin yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER