Şerif Doğan da Vanspor'dan ayrıldı…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ayrılıklar devam ediyor. Başarılı sağ bek Şerif Doğan da takımdan ayrıldığını açıkladı.

Şerif Doğan da Vanspor'dan ayrıldı…

Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ikinci devre ara transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, bir yandan da ayrılıklar devam ediyor. Van temsilcisinde Bekir Can Kara, Mehmetcan Davarcıoğlu, Yusuf Şengüler, Bekir Demircan, Sedat Ablak, Bertuğ Bayar ve Emre Öztürk'ün ardından, sağ bek Şerif Doğan da takımdan ayrıldı.

Dış transferde şu ana kadar Muhammed Gönülaçar, Emre Oymak, Metican Cici, Cantuğ Temel, Miraç Acer, Işık Kaan Aslan ve Sinan Kurumuş'u kadrosuna katan Van temsilcisinde, Bekir Can Kara, Iğdır FK'ya, Bertuğ Bayar, Balıkesirspor'a imza atarken Mehmetcan Davarcıoğlu eski takımı İnegöl Kafkas Gençlikspor'a, Yusuf Şengüler ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralık olarak gönderildi.

Yedek kaleci Bekir Demircan ise Orduspor 1967'yle el sıkışırken, takımdan ayrılan Emre Öztürk, Küçükçekmece Sinopspor, Sedat Ablak, Ağrı 1970 Spor ile anlaşırken, son olarak takımdan ayrılan Şerif Doğan ise, Bucaspor ile anlaştı.

ŞERİF DOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Mardin'de dünyaya gelen Şerif Doğan, daha önce Akdeniz Belediye, Manavgatspor, Erzin Belediye, Van Büyükşehir Belediyespor, Vanspor FK, Amed Spor kulübü, Kırşehir Belediye, Şanlıurfaspor ve Diyarbekirspor formaları giydi.

Son olarak 2019-2020 futbol sezonunda da Vanspor forması giyen Şerif Doğan, 2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde ise Diyarbekirspor, ikinci devresinde ise Vanspor forması giydi. Ligin ilk devresinde Diyarbekirspor formasıyla 15 maça çıkan Şerif Doğan, bin 119 dakikada sahada kalırken, 2 asist katmasında bulundu.

Geçtiğimiz sezonda ligin ikinci devresinde Vanspor formasıyla ile 12 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 1 asist katkısında bulundu.

2023-2024 futbol sezonda ise Vanspor formasıyla 12 resmi maçta forma giyen Şerif Doğan, bu periyotta 591 dakika sahada kalırken, bir kez sarı kart gördü.

Kariyerinde 224 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 7 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, çıktığı maçlarda 41 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Şerif Doğan kariyerinde 15 bin 331 dakika sahada kalmayı başardı.

Sağ bek oyuncusu Şerif Doğan, kariyerinde Manavgatspor formasıyla 68, Vanspor formasıyla 64, Erzin Belediye formasıyla 32, Diyarbekirspor formasıyla 30, Kırşehir Belediyespor formasıyla 17, Şanlıurfaspor formasıyla 10, Amed Spor Kulübü formasıyla ise 2 resmi maçta görev yaptı.

Şerif Doğan, 2. Lig'de 93 maçta forma giyerken, 3. Lig'de ise 117 maçta forma giydi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER