Kadınlara yönelik Mevlid programı…

Van Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anma ve Miraç Kandili nedeniyle Mevlid programı düzenledi.

Kadınlara yönelik Mevlid programı…

Kadınlara yönelik düzenlenen program, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek'in açılış konuşması ile başladı.

Deprem ile ilgili yapılan bilgilendirme ile devam eden programda, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Afet Yönetimi, Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk tarafından deprem öncesinde alınması gereken önlemler, deprem anı ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Daha sonra Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunan programda, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan duaların ardından sona eren, programda katılımcılara şeker ve kandil simidi ikram edildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER