Umut Sözen, Vanspor'da...

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele etmeye devam edecek olan Vanspor'da, transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kırmızı- Siyahlılar, son olarak başarılı orta saha oyuncusu Umut Sözen ile anlaşma sağladı.

Umut Sözen, Vanspor'da...

Van temsilcisi, bir yandan lige sıkı bir şekilde hazırlanırken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ankara Kızılcahamam'daki ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, son olarak Karacabey Belediyespor forması giyen Umut Sözen'i kadrosuna kattı.

Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda Ankara Kızılcahamam'da 12 gün boyunca güç depolan Van temsilcisi, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce birçok başarılı ismi kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Karacabey Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Umut Sözen ile sözleşme imzaladı.

Daha önce Haydar Yılmaz, Batuhan Karadeniz, Furkan Saki, Erkul Küçük, Muhammed Ali Doğan, Muhsin Yıldırım, Mustafa Aydın, Hakan Yılmaz, Yaser Hacımustafaoğlu gibi başarılı futbolcuları kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak orta saha oyuncusu Umut Sözen'e de Kırmızı- Siyahlı formayı giydirdi.

Eksik bölgelerine takviyelere yapmaya devam eden Van temsilcisi, birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

UMUT SÖZEN'DEN İLK MESAJ…

Transferiyle ilgili ilk mesajı veren Sözen, "An itibariyle Vanspor Futbol Kulübü ile anlaşmış bulunmaktayım. Transferimde emeği geçen Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda Van gücümle sahada mücadele edeceğimden şüpheniz olmasın. Taraftarımızın desteğini her zaman bekliyoruz. İnşallah hep beraber el ele, omuz omuza şampiyonluğa" ifadelerini kullandı.

UMUT SÖZEN KİMDİR?

1990 yılında İzmir'de dünyaya gelen Umut Sözen, futbola Altay Spor Kulübü alt yapısında başladı. Daha sonra Ankaraspor U21, Ankaraspor, Ankaragücü, Kayserispor, Karabük, Manisaspor, Adana Demirspor, Altınordu, Gençlerbirliği, Fethiye, Sakaryaspor, Adanaspor gibi başarılı takımlarda top koşturan Umut Sözen, son olarak Karacabey Belediyespor forması giydi.

Futbol kariyerinde 208 resmi maça çıkan başarılı orta saha, 15 gol atıp, 13 asist katkısında bulunurken, 10 bin 168 dakika sahada kalmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Karacabey Belediyespor formasıyla 25 resmi maça çıkan Sözen, 3 gol katkısında bulunurken, bin 127 dakika sahada kaldı.

Başarılı orta saha 2022-2023 futbol sezonunda Vanspor formasını terletecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER