TÜFAD Başkanı Tuğrul'a geçmiş olsun ziyaretleri…

Vanspor'un eski sporcusu ve teknik direktörü olan, yaklaşık 5 ay önce talihsiz bir kaza sonucu kısmi sakatlık yaşayan Mehmet Tuğrul'a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

TÜFAD Başkanı Tuğrul'a geçmiş olsun ziyaretleri…

Vanspor'un eski futbolcularından ve tecrübeli teknik direktör olan, aynı zamanda TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, yaklaşık beş ay önce evinin bahçesinde ağaçtan düşmesi sonucu hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanedeki uzun süren tedavisinin ardından Mehmet Tuğrul, taburcu edilerek evine döndü.

Bu kapsamda Van'ın spor taban birlikleri, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater başkanlığında Tuğrul'u evinde ziyaret etti.

Uzun yıllar Vanspor'da başarıyla top koşturan, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, Ankara'da devam eden tedavisi sonrası Van'a sağlıklı bir şekilde döndü. Bu süre içinde özellikle spor adamlarını üzen Tuğrul nihayet sağlığına kavuştu.

Evine dönen Mehmet Tuğrul'a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

İldeki spor taban birlikleri de Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Müdürü Cengiz Polater başkanlığında Mehmet Tuğrul'u ziyaret ederek, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette; ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, (TFFHGD) Van Şubesi Eski Başkanı Taner Coşkun, İl Hakem Kurulu Başkanı Erkan Odabaşı, Milli Takım altyapı kaleci antrenörü Faruk Akıllı, antrenör Turan Aktürk, eski futbolcu Yaşar Bitiktaş, Gazeteciler Bişar Ulutaş, Salih Deniz, Rıdvan Can ve Ayhan Yazlık hazır bulundu.

Kendisini ziyaret edenlere teşekkürlerini ileten Mehmet Tuğrul, bu süre zarfında arayıp soran ve üzüntüsünü paylaşanlara şükranlarını iletti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER