Tubittum Dergisinin 64'üncü sayısı çıktı

Türkiye, İran, Irak ve 21 ilde yayın yapan Uluslararası Turizm Ekonomi ve İş Dergisi olan Tubittum Dergisinin 64. sayısı çıktı. 65. sayısını Van iline özel çıkaracağını ifade eden Tubittum Dergisi imtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin,"3 ülkede ve 21 ilde olmanın gururunu yaşıyoruz. 64. sayımızda dopdolu içeriklerle karşınızdayız. Allah nasip eder ise, 65. sayımız Van iline özel olacaktır" dedi.

Tubittum Dergisinin 64'üncü sayısı çıktı

Tubittum dergisinin imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin,"Tubittum dergisini eminim sizlerde merak ediyorsunuz. Tubittum dergisi yüzlerce, binlerce ya da on binlerce yerde konuşulmaya başladı. Peki, bizler bunları nasıl mı biliyoruz? Yapmış olduğumuz anketlerden, çalışan ekibimizden ve özveriyle hizmet eden arkadaşlarımızdan biliyoruz. En önemlisi de şuan bu yazıları okuyanlardan biliyor ve anlıyoruz. Tubittum dergisine her yapılan olumlu eleştiriyi dikkate alıyoruz. Olumsuz eleştiriyi de daha fazla dikkate alarak çözmeye çalışıyoruz. Allah'ıma şükürler olsun ki Türkiye'nin 21 ilindeyiz. Bunu da açıkça söylemek isteriz ki Türkiye'nin 81 ilinde de olmak için canla başla çalışıyoruz. Tubittum dergisinin 65. sayısını Van iline özel hazırlamaya başladık. Van kodunun 65 olması hesabıyla yeni sayımızda Van'da olacağız. Her memlekete ayrı bir çalışma yürütüyoruz. Tubittum dergisinin sayfa sayısının az olmasının sebeplerinden biri ise; okuyucuyu sıkmadan asıl mesajı verebilmektir” dedi.

"SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ"

Dergileri hakkında bilgi veren Yetkin, “Kimilerine göre hayat. Bir kalemin ucunda çıkan siyah çizgilerdir. Kimilerine göre ise; kalemi oluşturan ahşaptır. Oysaki hayatımızda ikisinin de önemli olduğunu biliyoruz. Ne kurşun ahşapsız olur. Ne de ahşap kurşunsuz olur. Kurşun kalemini anlatmak gerekir ise; "kâğıt üzerine yazı veya çizim için kullanılan, yazıcı kısmı çoğunlukla kil ve grafitten üretilen kalem. Tipik bir kurşun kalemde grafitin etrafı ahşap kaplıdır. Bunun yanı sıra metal veya plastik muhafazaya sahip kurşun kalemler de mevcuttur." derler... Aslında bizleri tamda anlatan bu kurşun kalemdir. Neden mi? Bizler, dergimizin sürekliliği için iş insanları, kamu kurum yetkilileri, esnaflar, okurlarımızdan destek almaya çalışıyoruz. Bu desteklerle dergimizin sürekliliğini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra; halkımıza ve ülkemize daha iyi hizmet sağlamak adına çalışmalarımızı sıkılaştırarak daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin 21 iline, İran'ın 14 bölgesine, Irak'ın 1 bölgesine dergimizi göndererek okurlarımıza dergimizi ulaştırıyoruz. Buradaki temel amacımız; ülkeler arasındaki ticareti artırmak ve ekonomik gelişimi sağlamaktır. Biliyorsunuz ki hayatın bütün gerçekleri kalemin yazdığı çizgilerle oluşur. Bu çizgileri elimizden geldikçe daha iyi yansıtmaya çalışıyoruz. Tubittum ailesi olarak; Verdiğimiz sözleri her zaman hatırlattık ve hatırlatmaya da devam ediyoruz. Bazen aç kaldık. Bazen de tok. Bazen hakaretler yedik. Bazen de iltifatlar aldık. Kimsenin hakkına girmedik. Doğruyu savunduk. Gerçeği hedef bildik. Hiç aynı kalmadık. Hep yenilikler için çaba sarf ettik. Modern gazeteciliği ürettik. Okuyucularımızı okumaya zorladık. Başardık. Emek verdik. Çünkü bizler bunları yaparak Tubittum ailesi olduk. Dergimizin bu sayısında; Tubittum dergimizin altmış dördüncü sayısında; Ekonomi, Turizm, Yaşam, Kültür ve iş insanlarını konu aldık. İçeriğimizde farklı hikayelere değinerek, siz değerli okurlarımıza sunmaya çalıştık. Dergimizde ' ekonomide devrim' adlı sloganımızla sizlere daha iyi içerik oluşturmaya çalıştık. Sizlerde dergimizi okuyarak, paylaşırsanız ve yorumlarınızı bizlere iletirseniz mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2021, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29