SP İlçe Başkanı Uce’den, esnaf ziyareti…

Saadet Partisi Van İpekyolu İlçe Başkanı Vahit Uce, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Uce ziyarette, esnafların sorun sıkıntılarını dinledi.

SP İlçe Başkanı Uce’den, esnaf ziyareti…

     Son zamanlarda her geçen gün fiyatların artmasından dolayı esnaflar sattıkları ürünleri yerine koyamadıklarını, anlık artan fiyatlardan dolayı ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

    Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Uce, “Esnafların kira, eleman, elektrik, su, yakıt, bağ kur, sigorta primlerini ödemekte zorlandığı, her geçen gün artan fiyatlardan dolayı da ödemelerde güçlük çektiklerini şahit olmaktayız. Birçok esnaf çekini senedini ödeyemez durumdadır. Esnafla birlikte birçok vatandaşın da sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Vatandaşlar da A'dan Z'ye her şeye zam gelmesi nedeniyle geçinemez duruma geldiklerini söylüyor. Yaşanan sıkıntılar karşısında artık insanların çaresiz olduğunu birçok esnafın sicilinin bozulduğunu birçok vatandaşın geçinemez hale geldiğini görüyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi gerekir” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29