Şimdi transfer zamanı

Öncellikle Niğde galibiyetinden dolayı yönetim teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Şimdi transfer zamanı

Takımımız İlk devreyi güzel bir konumda tamamladı.

Şimdi bu konumu en güzel şekilde değerlendirilmesi için gözler yapılacak transferlere çevrilmiş durumda.

Heyecanla başlamasını beklediğimiz ligin, ilk devresi Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

İlk devrenin sonunda birçok takım istediği hedefi tuttururken bir o kadarı da istediği hedefi tutturamadı.

Görünen o ki ligin 2. Devresi takımlar arasındaki puanlarında birbirine yakın olmasından dolayı çok çekişmeli ve kıran kırana geçecektir.

O açıdan devre arasına giren takımlarda futbolcular kısa bir tatil yapma fırsatı bulurken, kulüp yönetimleri ise kadrolarını güçlendirme ve eksikliklerini tamamlama adına transfer çalışmalarını yürütecek.

Geride kalan 19 haftalık maç maratonu sonunda son haftayı da galibiyetle tamamlayan Sakaryaspor devreyi namağlup ve lider kapattı.

Bunun yanında Liderlik ve Play Off hesapları yapan Afyon, H.Trabzon ve Bayburtspor ve Vanspor son haftayı 3 puanla kapatırken, Çorum, Ankara, Bodrum ve Sivas Belediyespor takımları ise haftayı puansız kapattı.

Bu sonuçlarla tabloya baktığımızda takımlar arasında çokta büyük bir kopma olmadan ligin ilk devresi tamamlandı. Yine bu tabloya baktığımızda yaklaşık 9 Takımın hem lider olma hem de kesin Play Off’a kalma şansları var. Bu da ligin 2. Devresinde oynanacak telafisi olmayan karşılaşmaların daha zorlu ve çetin geçmesine etkisi yine büyük olacaktır.

Temsilcimiz Vanspor'un cephesine baktığımızda son 2 haftada üst üste alınan galibiyetlerle hem kötü gidişata dur hem de Play Off bensiz olmaz dedi.

İnegölspor galibiyeti ardından Pazar günü ise Niğdespor deplasmanından galibiyetle dönen ekibimiz, ligin ilk devresini 32 puanla potaya çok yakın bir konumda tamamladı.

Zaten ilk devre için tüm hesaplar bu yöndeydi ve hesaplar tuttu. Şimdi transferde de atılacak adımlarla hesaplar tutmalı ki takım ligin 2. Devresinde bu şansını sürdürebilsin. Ocak ayı transferi zor ve risklidir. Bazen tutar bazen tutmaz.

O açıdan Transfer olsun diye kesinlikle transfer yapılmamalıdır.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER