Serhat Gülpınar'ın karnesi iyi değil…

Geçtiğimiz yıl Vanspor'un teknik direktörlüğünü yapan Serhat Gülpınar, bu sezon Denizlispor'un başında çıktığı maçlarda, istediği performansı sergileyemedi. Gülpınar'ın çalıştırdığı Denizlispor, 7 haftalık maratonda, topladığı 6 puanla grupta 16. sırada yer alıyor.

Serhat Gülpınar'ın karnesi iyi değil…

TFF 1. Lig takımı Denizlispor'un teknik direktörü, geçtiğimiz yıl Vanspor'u çalıştıran ve kırmızı- siyahlı takıma play-off oynatan Serhat Gülpınar, istediği performansı yakalayamadı.

Grupta ilk maçta Bandırmaspor'a 2-0 kaybeden Denizlispor, bir sonraki hafta Manisa'ya 1-0 mağlup oldu.

Daha sonra evinde başkent temsilcisi MKE Ankaragücü'ne 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Denizlispor, deplasmanda Eyüpspor'u 2-0 mağlup ederek, ilk galibiyetini aldı.

Ligin 5. Haftasında evinde Adanaspor'u 2-0 mağlup eden Serhat Gülpınar'ın takımı, Altınordu'ya 2-1, Yılport Samsunspor'a ise 3-2 kaybetti.

Vanspor'un eski teknik sorumlusunun takımı, yedi haftalık maratonda sadece 2 galibiyet elde ederken, 5 maçta mağlup oldu.

Henüz beraberliği bulunmayan Denizlispor, bu hafta deplasmanda Boluspor'un konuğu olacak.

Van'daki taraftarlar ise, özellikle sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, Serhat Gülpınar'ın Van'da başarılı bir performans sergilediğini ifade ediyor.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER