Şahin'e verilen destek, bazı adayları tedirgin etti

Van'da seçim tarihi yaklaştıkça milletvekili adaylarının da çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Van Bağımsız Aday Zafer Şahin'e olan destek, diğer partili adayları tedirgin etti.

Şahin'e verilen destek, bazı adayları tedirgin etti

Bağımsız milletvekili adayı Zafer Şahin'in yaptığı çalışmalar ve halktan gördüğü teveccühle, seçimlerde sürpriz bir sonuca imza atacağı tahmin ediliyor.

Şehir genelinde kamuoyunun da yakından bildiği gibi, çoğu seçmen partilerin bıraktığı adaylardan memnun değil. Bu ortamda Vanlı seçmen, hasret kaldığı gerçekten Van'ın sorunlarını bilen ve Vanlı aday özlemini bir nevi Zafer Şahin'le sonlandırmak istiyor.

Ülkemizin ve şehrimizin bu karışık ve karmaşık belki tarihin en önemli söylenebilecek seçimlerinde herkesin belli bir tarafta olmasına rağmen, büyük bir cesaret örneği göstererek bağımsız aday olan Zafer Şahin'e halkın gösterdiği teveccüh gün geçtikçe artıyor.

Diğer partiler tarafından Zafer Şahin'e destek olan kişiler tespit edildikten sonra tek tek aranıp üzerlerine baskı kurulduğu söyleniyor.

Zafer Şahin'in Sosyal medya hesaplarındaki düşüşün sebebinin dışarıdan bir baskı olduğunu gösteriyor. Zafer Şahin'i hiç kimseyi kırmadığı için her kesim ve zümre tarafından sevildiğinden Van'da bu seçim bir sürprizin olabileceğini konuşuluyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NECAT TEYFUN

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER